English
 

Nyheter - 2013


2013-12-16  Välkommen Kent

Den 16 december börjar Kent Karlsson hos oss på Kraftkonsult. Han kommer att vara marknads- och försäljningschef på vårt huvudkontor i Söderhamn.

Kent är en driven säljare som vill arbeta nära kunden. Den personliga kontakten med kunden är det som ska bidra till vår framgång.

Kent Karlsson


2013-06-03  Välkommen Göran

Från den 3 juni stärker vi Kraftkonsult med Göran Olsson. Han finns på vårt kontor i Stockholm på Dalvägen 8 i Solna (Arenastaden).

Göran är en noggrann, positiv och engagerad problemlösare med erfarenhet av flera branscher, vilket gör att han kan bidra med nya synvinklar.

Göran Olsson


2013-03-26  Välkommen Roger

Den 8 april började Roger Jacobsson hos oss på Kraftkonsult. Han är placerad på vårt nya kontor i Sollefteå på adressen Nipan 25 (gamla T3).

Roger är en engagerad och driven projektledare med målfokus för hela projektet. Hans styrka är att planera och leda samt att få alla i projektet att sträva framåt tillsammans.2013-03-01  Välkommen Margareta och Kjell

Vi hälsar Margareta och Kjell Jansson välkomna till oss.  De kommer att sitta på vårt nya kontor i Gävle som är beläget på Upplandsgatan 6.

Kjell är en målinriktad och engagerad beredare och nättekniker med stor erfarenhet från elnäts- och elkraftsbranschen samt processindustrin. Problem är till för att lösas.

Margareta är en engagerad och målfokuserad dokumentationsexpert med stor erfarenhet och kunskap från eldistributions- och elkraftsbranschen. Hon har god blick för att planera och leda arbete med dokumentationssystem i olika faser. Margareta brinner för att kunna påverka i systemen för att uppnå bästa resultat och för att tillsammans med olika underentreprenörer slutföra och överlämna noggrant genomarbetade projekt. Margareta lever med sin man i Sandviken vid Storsjöns strand och trivs med närhet till sina barn.

Margareta JanssonKjell Jansson


2013-01-30  Achilles sellihca

Achilles har förnyat Sellihca-kvalificeringen med Kraftkonsult i Skandinavien AB. Kvalificeringen är giltig från och med den 30 januari 2013 till och med den 23 februari 2014.

Achilles lanserar leverantörsrevisioner i Norden. Achilleskoncernen utför årligen över 8 000 revisioner inom olika branscher runt om i världen. Revisionen stödjer inköpsorganisationer med hantering av risk kopplad till samhällsansvar, miljö, säkerhet och kvalité. Leverantörer får möjligheten att synliggöra sina styrkor och hur väl de uppfyller satta kriterier. De får även ett bra underlag för att identifiera utvecklingsmöjligheter och skapa rutiner för kontinuerlig förbättring.

Certifikat - Sellica 2013


2013-01-15  Tillväxtligan

Två gånger per år publicerar Almi Företagspartner Gävle Dala AB listan på de tio företag i Gävleborgs län som vuxit mest under det senaste verksamhetsåret.

Tillväxtligan 2012 i Gävleborg. Kraftkonsult placerade sig på sjunde plats med en omsättningsökning på mer än 125%.

Almi