English
 

Nyheter - 2021


2021-11-08  Information om undersökning vid elolycka

I samband med Kraftkonsult ESA utbildningar kommer en QR-kod som leder till följande länk att finnas med på ESA-kortets baksida:
www.kraftkonsult.nu/undersokningar-vid-elolycka

Denna information finns med för att belysa hur en som råkat ut för en elolycka behöver undersökas, något inte alla läkare känner till.2021-09-17  Välkommen Jonas Andersson!

Jonas _a _liten2

Jonas är vår nya medarbetare och konsultchef. Rollen som konsultchef är ny inom Kraftkonsult där syftet är att ha en dedikerad roll för våra medarbetare med ett ännu högre fokus på dem. Målet är att ständigt uppnå ökad leveranskvalitet och ständiga förbättringar av arbetsmiljön inom bland annat de nya digitala normerna. Jonas kommer i rollen som konsultchef jobba vidare med Kraftkonsults vision, syfte och affärsidé och till sin hjälp har han tillsammans med våra medarbetare Kraftkonsults kärnvärden, ansvar, flexibilitet, engagemang, kvalitet och kompetens.

Jonas har en gedigen bakgrund inom elkraftsbranschen som startade redan 1983 som linjemontör, med flera tekniska områden som bland annat ställverksservice, elkvalitetsmätning och kabeldiagnostik.
Innan rollen som Konsultchef bestod hans uppdrag som konsulterande projektledare för större projekt hos Ellevio i Storstockholm. Dessförinnan så har han verkat som avdelningschef på olika företag inom entreprenörssegmentet under cirka 10 år.

I uppdraget hos Ellevio, så har han jobbat jämsides med flera medarbetare från Kraftkonsult.

"Jag har alltid slagits av den höga kompetensen, teamkänslan och professionalismen hos de medarbetare från Kraftkonsult som jag haft förmånen att få arbeta tillsammans med.
Att själv få möjligheten till att bli en del av detta företag, är något jag verkligen ser fram emot"2021-04-20  Vi söker en ekonomiadministratör

Vi söker en ekonomiadministratör till vårt huvudkontor i Söderhamn.

Kvalifikationer

  • Väldokumenterad av enklare ekonomiarbete

  • Vana att arbeta i olika team

  • Kommunikativ där du hanterar flera kontaktytor samtidigt

  • Hög leveranskapacitet mot interna kunder

  • Det är en fördel att du är van att arbeta med olika affärssystem

Om dig

Du är en god administratör som genomför arbetet för att nå en hög kundnöjdhet. Du har påvisad erfarenhet från ekonomiadministration.

Ansökan

Vi önskar din ansökan, senaste den 2:a maj. Vänligen bifoga CV och personligt brev.

Mer om tjänsten hittar du här

Välkommen med din ansökan!2021-04-01  Vårt nya dotterbolag expanderar!

Vårt nya dotterbolag Elvida expanderar!
Vi kommer inom en snar framtid starta upp vår verksamhet på Furulundsvägen 9A i Hudiksvall, samtidigt som uppstarter pågår på fler orter i Hälsingland. Hos Elvida finner du många välbekanta ansikten med många års erfarenheter inom el-, industri- och säkerhetsbranschen.
Tillsammans med Elvida känner vi att vi kompletterar varandra utmärkt, med vår expertis inom elkraft, projektering och projektledning samt Elvida's kunskap inom praktiskt utförande av tjänster inom elservice, säkerhet, industri samt data- och fibernät.
Elvida kommer fortsätta att verka lokalt med en lojal inställning och vi är säker på att samarbetet med Kraftkonsult kommer att utöka verksamhetens geografiska gränser och därmed även utveckla varandras kunskaper.
'Kontakta Elvida Hudiksvall så hjälper vi dig gärna med både nya och befintliga anläggningar samt system' - Lars Forslin, Elvida Hudiksvall: 076-1013172
Rubrik Nyheter Ort
Vi vill passa på att önska alla våra kunder, samarbetspartners och medarbetare en riktigt glad påsk! ☀
Besök gärna vår hemsida www.elvida.se.
// Kraftkonsult och Elvida


2021-03-19  Elvida AB etableras i Edsbyn!

Kraftkonsult i Skandinavien har nu startat en verksamhet genom det nya dotterbolaget Elvida AB i Edsbyn.

Det Söderhamnsbaserade bolaget föreslogs förra sommaren som ny ägare till Elektra i Hälsingland men strax innan årsskiftet informerades om att så inte blev fallet. Detta ledde till en annan expansionsplan och idag kan Kraftkonsult stolt informera att företaget Elvida i Skandinavien har etablerats. Verksamheten är fortfarande i uppstartsfasen, men redan nu är lokaler och personal på plats.

Vi börjar där sen får vi se hur det blir med övriga delar av landskapet, säger Christer Sundin, styrelseordförande för Kraftkonsult.

Kraftkonsults fokus ligger på konsulttjänster kopplade till elkraft och energi medan Elvida blir ett installationsföretag och erbjuder tjänster för hem och företag inom bland annat el service, säkerhet, industriservice, data- och fibernät samt solceller & elbilsladdare. Vi delar med oss en bild på medarbetarna som nu är en del av Elvida teamet!

Varmt välkomma till Kraftkonsult familjen!

Elvida Medarbetare Följ Elvida resan på Facebook: https://www.facebook.com/Elvida-i-Skandinavien-AB-100150575484195

Besök gärna Elvidas hemsida: www.elvida.se